onsdag 2 november 2011

Julstämning!


I var och en av de 24 luckorna finns ett smaskigt ben (Antingen råhud eller mald). Ha en mysig stund med lite lucköppning även för hunden. 59:-



Vipdog har de större delen av julsortimentet från Racinel. Visst blir man julklappssugen när man ser deras julkollektion av smaskiga hundtugg? :-)
Fick en idé - visst hade det varit roligt att göra en egen liten julgran åt hundarna och hänga upp julbenen i den? Tror iallafall att det hade varit väldigt uppskattat hos oss! Får se om vi kan få plats med ett sådant projekt mitt i all vår renoveringsröra...





Racinel Winter Calender Julkalender med underbart vintrigt motiv fylld delikatesstugg - för alla hundar. 55:-


Visst måste vovvarna ha en egen julkalender! ( Hur kommer det sig att jag aldrig sett sådana innan - det här blir ju Baileys tredje jul och jag har aldrig sett skymten av någon julkalender i vår, vanligtvis välsorterade, djuraffär? Eller har jag varit blind?)





Racinel Winter Käpp - Vita retrivertugg med röda dekorationsband. 2 st/Påse. För små och medelstora hundar 39:- Dessa hade varit perfekta att hänga i granen!
Det finns andra tugg iform av "jätteben", snöflingor, julgranar, diverse olika delikatessben med smaskig fyllning...gå in på hemsidan och botanisera lite, vettja! :-)








Perfekt julklapp att lägga under granen i form av en julstrumpa, fylld med godsaker! Racinel Winter Julstrumpa 59:- Fylld med olika tugg- och delikatessben.







Vi brukar alltid göra egna julkort - kanske vill Baileys och Humla också skicka iväg kort till sina kompisar? Ätbara julkort med 6 olika motiv. Vet inte vad de är gjorda av eller om de är goda, det står ju "chew bone" på förpackningen. Idén är ju väldigt kul, men ganska dyrt med 19:- per julkort. Iochförsig ingår kuvert, men jag misstänker att iallafall Baileys vill skicka julkort till typ alla snygga tjejer han tränar ihop med och dom är ju rätt många :-P







Racinel Vinterhjärtan med röda och gröna dekorationsband 3 pack 29:- Så himla gulliga! Undrar om banden också går att äta eller om man måste ta bort dom innan? Finns isåfall överhängande kvävningsrisk för Humlas del, misstänker jag.





 Racinel Winter kub - Rolig aktiveringskub innehåller små delikatessben 6 cm för små och medelstora hundar eller 9 cm för medelstora och stora hundar 19:-
Kanske behöver hunden aktivera sig på julaftonsmorgon med den här kluriga kuben fylld med delikatessben att skaka ut?







1 kommentar: