torsdag 10 maj 2012

Humlas födelsedagskalas





Efter en lång dag på dagis, där det blev firande med märgben för de fyrbenta och tårta för de tvåbenta, var det dags att kalasfira lite härhemma. 
Det blev extra smaskig kvällsmat med nötköttbullar serverade på en bädd av  VomogHundemat, toppad med äggula och lite prima laxolja ringlad över som pricken över i ;-) 




Humla hade fått en flodhäst av dagis, men dagisfröken berättade att Baileys hade varit tokig i den. Det var han även här hemma, han gick runt med flodhästen i ett fast grepp och knorrade lyckligt - helt övertygad om att det var han som fyllde år. Flodhästen blev med stolthet uppvisad för både svärfar som kom med paket, och för grannen som kom över med vår post som hamnat i fel brevlåda.




Av mina svärföräldrar fick Humla ett helt paket med olika ben och lyxiga leversnittar. Baileys hjälpte entusiastiskt till med paketöppnandet, och lade genast beslag på det största benet. Som han absolut inte kunde tänka sig att släppa när det var dags för fotografering...

Tänk vad hundar blir lika barn. Nog för att man förmänskligar dom och skämmer bort dom, men Baileys är verkligen ett typiskt första barn som är van att få all uppmärksamhet och alltid stå i centrum. Han fullkomligt älskar kalas, julafton, födelsedagar och alla andra tillställningar - han tror alltid att det är han som fyller år, har bjudit till grillfest, är den enda som står på tomtens julklappslista osv.

Han blev skitglad när partyhattarna kom fram - han stack in huvudet självmant, glatt svansviftandes, medans det riktiga födelsedagsbarnet var lite mer tveksam till löjlig huvudbonad. Hon satt mest och gäspade och ville gosa i knäet. Stackaren var väldigt trött efter dagis, det tar på krafterna att fylla år!
Men hur sömnig och snuttig man än är, så är det alltid spännade med ett presentbord! :-D































Nu är det två trötta och mätta kalasgäster som ligger däckade i soffan, men jag tror de var nöjda med kvällen! :-)


2 kommentarer:

  1. Har kikat in på din blogg lite då och då och kände att det kanske var dags att skriva en kommentar.
    Hon är underbart söt din lilla pinglar och Baileys är en av mina absoluta favoritstaffar. Du har väldigt fina och snyggt musklade hundar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad roligt att du läser bloggen! Jag blir alltid jätteglad att få kommentarer :-) Vovvarna tackar ödmjukast för det fina berömmet! /Emma

      Radera