tisdag 22 maj 2012

Snipp snapp snut...Nu slutar jag blogga här på blogger.  Tyvärr(?) har jag förbrukat mitt gratis bildutrymme och skulle hädanefter få betala en summa pengar varje månad för att kunna lägga upp fler bilder. Att blogga utan bilder är ingenting för mig ;-)

Det känns tråkigt att behöva byta blogg, som ju har fungerat som en träningsdagbok för mig. Det har varit roligt att kunna bläddra tillbaka i inläggen och se hur man har utvecklats och även läsa igenom träningsomgångar och instruktörens feedback för att repetera:  "Ja just det, det var ju så här hon sa, eller oj, den här övningen har jag glömt av - dags att damma av den igen!"
Förhoppningsvis kan bloggen vara kvar ett tag till, även om den är inaktiv.

Vill ni fortsätta att följa oss - matte, husse, Baileys och Humla, ja då föreslår jag att ni surfar in på den nya adressen. Än så länge "nyfödd", men jag hoppas snart att komma igång med bloggandet. Det är ju alltid en inkörningsperiod innan man lärt sig hur den nya sidan funkar. Hoppas att vi ses där! I sommar har vi massa kul inplanerat - utställningar, fjällvandring med vovvar, lydnadstävlingar, lydnadsläger, agilityträning, spårträning, BPH-test för både Baileys och Humla mm mm :-D

2 kommentarer:

  1. Följer din blogg med stor glädje då dina staffar har många likheter med mina rent personlighetsmässigt. Många skratt bjuder du och doggarna på! Jag flyttade min hemsida från cybersite till wordpress för ett tag sedan och valde då att kopiera med mig alla inlägg jag gjort tidigare till nya hemsidan. Jag valde då att lägga allt från tex 2008 i ett inlägg och kopierade in dem efter varandra osv med resten av åren. Ett tips bara om du vill få med dig det du skrivit till nya bloggen. :) Mvh Johanna

    SvaraRadera
  2. Tack för de fina orden! :-) Att kopiera alla inlägg låter ju lockande - men hur blir det med bilderna man laddat upp? Kan man kopiera dem tillsammans med texten och bara klistra in?

    SvaraRadera