onsdag 4 januari 2012

Mål 2012

MÅL 2012


Jag har svårt att definiera mina mål inför detta år, eftersom jag inte vet hur det kommer funka att veckopendla och träna hund, vara sambo, träna själv, jobba och renovera hus samtidigt. Jag vill ju så mycket... :-D
Baileys

Start i lydnadsklass 3
Start i agilityklass och hoppklass 1
Godkänt anlagsprov viltspår
Börja träna bruks+ ev. start i appellklass


Det är möjligt att vi inte alls hinner tävla i trean till hösten, det beror på tid och hur mycket fokus jag kommer lägga på bruks och agility. Det vore synd att nedprioritera agilityn eftersom han älskar det - agility är dock den gren där jag känner att jag själv har minst engagemang - och framförallt talang ;-) 
Jag har, efter diskussion med Mona och kunniga träningskompisar, bestämt mig för att inte lägga någon tid på lydnadsdiplom. Det blir en start i tvåan, en i trean och sen kommer vi satsa i eliten. Eftersom jag bara kommer vara hemma på helgerna finns det inte tid att vara ute och tävla varje helg.
Lill-Humla

Tvinga ner öronen med lim,tejp,fusk och andra moraliskt tvivelaktiga metoder
HD+ED-röntgen vinter 2012Ja, Kajsa Kavat har inga direkta mål inför året, förutom att fortsätta att utvecklas som underbar familjehund och kompis.  Jag gillar inte att stressa unga hundar med mycket träning - man lägger på krav och arbete i den takt hunden mognar för det och tycker att det är roligt. Vi kommer röntga när hon är 18 månader och hoppas naturligtvis på bra resultat, som borgar för en "sportkarriär" för den unga damen. Några utställningar är inte planerade i dagsläget.


3 kommentarer:

 1. Låter som strålande mål. Jag har beslutsångest deluxe som alltid gällande vad jag ska satsa på för grenar. Skriver ett inofficiellt (fjant) Word-dokument med målen i olika grenar, sen får vi se vilken/vilka jag kommer lägga krut på :P

  SvaraRadera
 2. Snart blir det häftapparat på öronen! ;-)
  Nä men jag tror mest på att limma dem som de ska vara, OM man nu hittar ett som håller.! :-/

  SvaraRadera
 3. Jag tycker du ska satsa mest på agilitymålen - så kan vi träna ihop :D

  SvaraRadera