tisdag 19 juli 2011

Godaste träningsgodiset!

Godaste träningsgodiset just nu är påsarna från Planet Pet Society! Det är 100% naturligt utan tillsatser eller konserveringsmedel, och finns i olika sorter. Min djuraffär har precis tagit in det i sitt sortiment, och vi har redan förbrukat flera påsar.


De långa strängarna "Chicken twist" är 70% kyckling och 30% torsk. De runda "Chicken chip" är 100% kycklingkött. Godisbitarna är mjuka, lätta att dela i mindre bitar och luktar ganska starkt = supergott för vovvarna och perfekt träningsgodis.


Baileys gillar tonfiskvarianten bäst, små stinkande korvar av 100% tonfisk, som inte kom med på bilderna. Jag gillar att mer och mer naturligt hundgodis kommer ut på marknaden och blir lättare att få tag på. Tummen upp!

Jag skulle aldrig använda Frolic eller liknande som träningsgodis - annat än i små mängder för variation. Är man på en kurs blir det lätt stora mängder gotta som går åt, även om man varierar belöningarna med t.ex. leksaker. Därför känns det bäst att ge naturligt godis, som är skonsammare mot magen. Nu har Baileys plåtmage och är inte alls känslig, men mitt motto när det gäller hundutfodring och godis är ändå: Rent, naturligt och med så kort innehållsförteckning som möjligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar