torsdag 4 augusti 2011

Sommarlov...

Ber om ursäkt att det varit så klent med uppdateringar härinne senaste tiden - dygnet räcker helt enkelt inte till åt allt man vill göra och hinna med. Nu har vi haft några fantastiska dagar med sol, och då sitter man knappast inne framför en dator om kvällarna ;-)
Förra helgen var vi på en underbar minisemester på Lidköpings camping vid Vänern - både fyrbenta och tvåbenta badade massor och njöt av sol och god mat. Sen har vi även hunnit med en jättemysig frukostutflykt till Seatons kulle och igårkväll fick Humla premiäråka båt! Vi rodde ut på sjön och grillade och fikade vid en liten avskild udde, där hundarna for runt som tokar i kvällsolen!

Nu på lördag bär det av till Mallorca för mig och Mikael, medans vovvarna skall vara på Ninnis och Pelles fina pensionat. Baileys är ju alltid där när vi reser bort och känner sin dagismatte och husse väl, men för Humla blir det första gången. Hon är emellertid väldigt trygg och glad, så det skall nog inte vara några problem. Idag var vi hos veterinären för att få 12-veckorssprutan och det gick som en dans. Humla hälsade på alla i hela väntrummet och alla sköterskor och veterinärer fick pussar.

Som sagt...massor av härliga bildinlägg är i antågande om någon vecka. Men den som väntar på något gott... ;-)



2 kommentarer:

  1. Hej!
    Hittade till din blogg via Daisy och Harriets blogg. Har följt Jennies valpar. Humla var klar favorit. Lite tur att ni hann före och la beslag på henne, annars hade jag kanske haft tre vildingar här hemma. Verkar som att hon fick ett alldeles fantastiskt hem!! Kul att se hur du jobbar med hundarna!!! Mvh. M Hedström

    SvaraRadera
  2. Vad roligt, alltid kul med någon som följer bloggen :-) Jag lovar att uppdatera med Humla löpande, hon känns väldigt lovande rent arbetsmässigt - lättlärd, älskar leksaker och godis och är jämt, jämt, jämt glad... :-P

    SvaraRadera