måndag 12 december 2011

Myshelg i RosendalI lördags var det planerat en heldag nere i Rosendal där mammas och pappas hus nu är i princip klart. Tyvärr gjorde fredagens storm att en vindskiva på huset slitits loss - så jag stod mitt i natten och målade över skadorna, sedan fick vi ställa in tre värmeelement i rummet för att färgen skulle hinna torka. På morgonen fick vi bygga upp en byggställning runt ena sidan, eftersom det var livsfarligt att stå på stege när det blåste så...hela detta ofrivilliga spektakel tog ju några timmar, så det blev tyvärr bara en halvdag nere i Rosendal. Men det var mysigt iallafall :-)
Humla hjälpte pappa att tända i kaminen... ;-) Det var fruktansvärt oväder nere vid kusten, så den planerade strandpromenaden fick ställas in. Istället myste vi inomhus och läste böcker och spelade spel/åt ben och sov på fårskinnsfällar.

Baileys är sig själv igen, glad och harmonisk. Jätteskönt! Jag tror att han är nästintill återställd i sitt bakben nu - vi skall tillbaka till Anna imorgon, håll tummarna.

Smaskiga tuggben är inte fel! Vi trodde att hundarna skulle vara rastlösa över att inte kunna gå på promenad - men de var supernöjda med att vara inomhus och värma sig framför brasan. De låg och sov nästan hela eftermiddagen och kvällen!

Är man på "utflykt" får man dela på matsäcken, i form av äpple. Som ni ser har Humlas rödvitrutiga underbyxor kommit till användning. Lilltjejen började nämligen löpa PÅ RIKTIGT i veckan, och blöda. Vi vet inte vad det var för några veckor sedan, när alla hanar var så intresserade. Men nu är det riktigt löp...tror vi ;-) Baileys är dock inte ett dugg intresserad av henne denna gång...skumt.

Mums!

Humla har äpple i blicken....

Humla och jag låg på golvet och sov framför kaminen. Hon är den gosigaste tupplurs-partnern man kan ha!
Baileys älskar fårskinn...
1 kommentar: