fredag 30 december 2011

Baileys årskrönika!


Blondie&Baileys proudly presents...

BAILEYS ÅRSKRÖNIKA I BILDER 2011


Ett försök att blicka tillbaka i backspegeln under det gångna året illustrerade med ett urval av mina absoluta favoritbilder 2011.  Jag glömmer säkert massor av händelser, men har förhoppningsvis fått med det viktigaste. Enjoy!VINTER

Ännu en vargavinter med tjugominus och meterdjup snö. Vi tar härliga vinterpromenader i snödjupet, tränar lydnad för Ditte Andersson och kör agility i ridhuset med Magik.
Utställningsåret börjar med MyDog och inleds storstilat där Baileys vinner öppenklassen i stenhård konkurrens och slutar som fjärde bästa hane!

Vi går på första delen av en massagekurs för hemmabruk hos Anna på HundiHarmoni, och besöker flitigt Villgotts Hunds öppenträningar i deras nya lokaler.
VÅR

Vi njuter av det underbara vårvädret och Baileys bär med sig sin bästa vän Bävern överallt. Vi fortsätter tävlingslydnadsträningen för Ditte i två olika grupper.
Vi tränar även agility två dagar i veckan för Elin Lilja, går en helgkurs i Fart&Handling för Anna Käll samt är med på en hoppteknikkurs för Christina Beskow. Baileys briljerar också på viltspårskursen vi går för Annika Hernqvist.
Utställningarna i Lidköping och Malmö resulterar båda i Excellent med CKn.

SOMMAR


Vi rullar in sommaren i kohagens färska dynghögar och tar fantastiska långpromenader och löpturer bland maskrosor, smörbollar och klöver.
Utställningar i Borås och Vänersborg med Excellent respektive CK.
Vi går en givande och rolig tävlingslydnadshelgkurs för Ditte och blir väldigt trötta efteråt ;-)
Norska Betty från kennel LookNLike kommer på kärleksdejt!
Vi besöker Rosendal för första gången och Baileys poserar på plattan till friggeboden samt jagar fiskmåsar på stranden.
Familjen utökas med ytterligare en liten familjemedlem, som genast får följa med på campingsemester vid Vänern och många härliga badtillfällen på hemmaplan. 

Utställningssäsongen avslutas redan i juli, men i bästa stil: Baileys tar sitt andra CERT och blir BIR och BIG-2 på den internationella utställningen i Tvååker!

HÖST

Vi besöker ett Rosendal i höstskrud, njuter av den varma hösten och snön och minusgraderna som detta år lyser med sin frånvaro även långt in i december.
Vi går andra delen av massagekursen för Anna, tränar tävlingslydnad för Ditte samt den otroligt givande kursen Sikta Mot Stjärnorna för Mona Kjernholm. Ett helgläger för Mona hinner vi även med, liksom tävlingsdebut i klass 1 med 181 poäng!
I september föds LooknLikes F-kull; en jämn och mycket lovande kull på 4 hanar och 2 tikar som Baileys är stolt pappa till. Baileys fyller tre år i oktober, stora killen nu :-DÅRETS FAVORITBILD

Denna bild får avsluta Baileys årskrönika 2011, detta blev Baileys julkortsmotiv och jag bara ler när jag ser på den. Hela personligheten fångad på bild: mosad sköldpadda i munnen, rådjursögon och en busigt trummande svans på favoritfårskinnet 2 kommentarer:

 1. Vilket bra år ni har haft & härliga bilder. Hoppas att 2012 blir minst lika bra för er!!
  Måste säga att den sista bilden var klockren :-)
  Gott Nytt År till er

  SvaraRadera
 2. Tack - vilken härlig årskrönika! Ni är ju fantastiskt duktiga på alla sätt och så målmedvetna och flitiga.
  Gott Nytt År er alla fyra!
  Hälsar Lina o Singha

  SvaraRadera