torsdag 15 december 2011

When you wish upon a star
Regnet har fullkomligt pissat ner hela morgonen och det blåser något fruktansvärt ute - SMHI har utfärdat en klass 3 varning pga alla vattenmassor. För alla er bloggläsare som bor i Stockholmsområdet...idag är jag beredd att hålla med om att det här är Sveriges baksida. Flera lägenheter är evakuerade, många källare och fabriker översvämmade, golfbanan ligger under vatten, gamla stenbroar hotas att sköljas bort så dom försöker man tynga ned med flera ton grus...

Gud vad gnällig jag känner mig! Jag är trött på att bada hundar hundra gånger om dagen, köra flera maskiner med überskitiga tasshanddukar, dammsuga tvåtusengånger per dygn...okej nu överdrev jag kanske lite. Men hur vore det med lite vinter?

Därför gör jag detta inspirationsinlägg, som en hint till Gud ifall han läser detta.
Bilderna är tagna när Baileys är 1 och 2 år, dvs på den gamla goda tiden då vi hade snö och sol! :-P
Idag har jag lyxat till det på morgonen - dricker kaffe och äter mammas världens godaste lussekatter! Snart skall jag ta på mig flytvästen och paddeln och ge mig ut på en löprunda...
2 kommentarer:

 1. Vi längtar oxå efter snö här hemma- blir ingen julkänsla utan den!!
  Vilka fina bilder på Baileys :-)

  SvaraRadera
 2. Vi vill också ha snö. Det är ljusårs skillnad på Lagottopäls full med snö och lagottopäls full med lera. Jag säger inget mer.
  Flertalet av våra "vägpromenader" ligger under vatten. Tur att skogen finns kvar och tur att energiska människor har byggt elljusspår.
  Nu sticker jag och Singha ut på ett par varv i lampornas sken. Fredagsjogging ;)
  Kram och ha en fin helg.

  SvaraRadera