tisdag 13 september 2011

Baileys och hans vänner del 18

Ja, hörrni, är det inte dags att dra igång höstversionen av långköraren Baileys och hans vänner? Jag har en del gamla avsnitt som inte publicerats ännu, pga att vi plötsligt fick en piraya i familjen som välte omkull mycket av sommarens planer :-)



I avsnitt 18 dekorerar vi på farstutrappen. Även om vi husrenoverar och bor i totalt kaos, är det viktigt med en inbjudande entre. Nu är hösten här och det är dags att ta bort den överblommade fjärilslavendeln , byta ut dörrmattan och istället plantera ljung och prydnadskål och ställa en korg med härliga höstäpplen på trappan!





Snickaren ville dra sitt strå till stacken och parkerade sina skor vid ytterdörren. Baileys vill naturligtvis inte vara sämre utan dekorerade farstubron med sina vänner. Bokstavligt talat. Denna gång var det båda två som fick äran att vara utvalda. När det gäller inredning skall man slå på stort, det vet Baileys!




Humla då? Hon hälsar att hon inte är så intresserad av att dekorera trappan (hon vill hellre bita loss betongbitar från den och äta upp i smyg) utan hon fokuserar istället på att göra gräsmattan höstfägrande. Maria Montazamis favoritinredningsdetalj är ju tassels, eller tofsar. Humlas specialitet är hål.
Och gräsmattan får genast lite attitude! :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar