måndag 26 september 2011

No time to spare!

Jag har skrivit en massa utkast om senaste tidens träningar, men ej fått tid att publicera dem ännu - tyvärr! Vi är inne i en superintensiv renoveringsfas nu, då tredje fasadsidan skall bytas innan vintern. Hela helgen har gått åt till panelspikande, isättande av superfina glasdörrar med krysspröjs, ytterdörrsmålande osv osv osv. Ingen tid att sitta framför datorn med andra ord.





Superhärliga höstpromenader med Baileys har dock hunnits med - äntligen lite fint höstväder att njuta av! :-D Humla har varit på valpkurs och skuttat runt och ätit byggmaterial, samt hjälpt till med diverse - t.ex. att styla om Mikaels hörselskydd...hon är så jääääääkla go, den lilla tjejen!

Som sagt, massa inlägg är på ingång - håll ut! (Ikväll är det kurs för Mona Kjernholm igen och imorgon är det sista agilityträningen för Anna Käll...håll tummarna att det blir två lyckade kvällar)


2 kommentarer:

  1. Vilken trevlig blogg, halkade in på ett bananskal och kommer garanterat tillbaka, jätte kul att få läsa om en lydnads staffe :)

    Mvh Sara

    SvaraRadera
  2. Åh vad kul! Det här med hörselkåpor är en av Neros specialitéer. Han lägger sig på lur varje gång vi klipper gräset och så snart man tar av sig eller lägger ifrån sig kåporna och vänder ryggen till då smäller det! I det läget är han som en kobra som hugger, efter det blir det "labberejs" över hela trädgården med kåporna i munnen. Tänkt var roligt man kan ha!!

    SvaraRadera