torsdag 6 oktober 2011

Baileys med i Hundsport!


Det var extra roligt att bläddra i senaste numret av Hundsport, då en sällsynt snygg grabb fanns med på resultatsidan från Tvååker-utställningen i somras ;-) Domaren ser ut som ett glatt litet penntroll och jag ser ut som en senildement glad tant som rymt från ett äldreboende. Kolla in koftan, den regnplatta "frisyren" och den skrynkliga lilla nummerlappen...ja herregud, man får vara glad över att man har en snygg hund iallafall!Däremot kan man ju fundera över den redaktionella kompetensen på Hundsport? Eller med vilken ordning ringsekreterarna/samordnare skickar in resultaten till tidningen? Om ni kollar bildtexten närmare upptäcker ni nämligen inte mindre än 3 fel...!

Baileys heter Katchaniis Hellraising Haddock och inget annat. Och "Hosefsson" kan väl inte vara ett direkt vanligt efternamn i Sverige? Dessutom är det en bedrift att bli BIG-2 i grupp 3 på söndagen - eftersom inga terriers ställdes då ;-) Grupp 3 bedömdes fredag och lördag, och det var alltså i fredagens gruppfinal som Baileys placerade sig...

Nåväl, det kunde varit värre - när Ola placerades sig i en gruppfinal med sin vackra Shiva i våras hette det att hon var en amstaff och Ola hette inte Ola Bergh utan "Soltan Sabo" (!?)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar