torsdag 6 oktober 2011

Ljuvliga halsband från Eckers Hund!

Slurp....


Ni kanske har sett dessa fantastiska halsband, koppel och selar från Eckers Hund på någon utställning? Ewa brukar besöka de flesta större utställningar med sin vackra kollektion, och fler och fler återförsäljare dyker upp hela tiden.
Jag kan knappt vänta tills Humla växer färdigt så att jag kan få köpa ett riktigt fint halsband åt henne! Frågan är bara vilka färger hon passar i? Svårt att välja...Det senaste tillskottet i kollektionen är de supercoola "djungel-halsbanden" med inspiration från leopard, orm och krokodilskinn! Min favorit är krokodilmönstret - mums...Även dessa rejäla läderhalsband med olika kontrastfärger på fodret är nya för hösten. Så läckra och stilrena! Naturligtvis finns matchande koppel till varje halsband.Jag bara älskar den här bruna nyansen! Brunröda hundar är absolut snyggast i bruna halsband tycker jag. Ett sådant här set hade kanske varit något för grabbens födelsedag?Dessa halsband finns både i bred och smal bredd. Jag gillar verkligen den röda färgen, riktigt klarröd! Funderar på om Humla hade passat i den?Älskar det vita kontrastfodret och strassen i silver! Superfina men ändå enkla set i tre riktigt snygga färger. Jag föredrar så smala halsband och koppel som möjligt, har svårt för när halsbanden blir för breda - då staffarna har så grova halsar.Eckers tillverkar även fina staffehalsband - komplett med stafford knot och allt! :-) Jag har fingrat på halsbanden från Eckers många gånger när jag besökt deras utställningsmonter, och kan intyga att allt läder håller absolut toppkvalitet - jättemjukt och välsydda sömmar. För fler halsband och modeller se hemsidan!
1 kommentar:

  1. åh dom där breda har jag kikat länge på men har inte vågat beställa eftersom storlekarna brukar vara mindre när de är breda.. skulle vilja testa först. Jag röstar på det röda eller bruna till Humla :) hur snygga som helst allihopa!

    SvaraRadera