torsdag 6 oktober 2011

Renoveringspaus

Vi strippar rent ytterväggen i det blivande vardagsrummet...


Nu kommer vi trappa ner på renoveringstakten då den tredje fasadsidan i princip är klar (det fattas dörrfoder och skyddsplåtar på vattenbrädorna). Det har varit i sanning en tuff sommar och höst där nästan varenda kväll efter jobbet varit vigd åt husrenovering. Det tar på krafterna, både mentalt och fysiskt. Att aldrig få göra något "roligt", aldrig ha fem minuter ledigt, aldrig kunna slappna av framför tvn utan att känna sig stressad, aldrig ha tid för varandra, till träning, mysiga hundpromenader tillsammans osv.
Samtidigt värdesätter man de få mysiga "lediga" stunderna mycket högre - t.ex. utflykten till Seatons kulle i somras och de två båtturerna med grillning som vi hann med.Demidekk Ultimate - sitter som berget...Kan vi hjälpa till med något, Snickar-Anders?


Hundarna har dock varit duktiga med att hjälpa till, särskilt Baileys gillar att assistera vid målning...Vid fint väder har vi ju varit ute tillsammans hela helgerna, matte och husse har jobbat - vovvarna har käkat märgben och rejsat runt i trädgården :-) Så Baileys och Humla har det nog inte gått någon större nöd på.


Humla älskar att botanisera bland rivningsmaterial. Hon äter med glädje spik, gips, betongbitar, masonit och tapet!Här syns de vackra altandörrarna, med äkta genomgående spröjs i ytterbåge, från insidan. De åt upp en stor del av budgeten men är ingenting vi ångrar nu när de sitter på plats!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar