måndag 24 oktober 2011

Eyecandy!På torsdag åker jag till Norge för att äntligen träffa och fota Baileys valpar! De är 7 veckor nu, och snart flygfärdiga. Det är en väldigt jämn kull utseendemässigt, med bra huvuden och fina vinklar. Dessutom har de ett supertrevligt temperament enligt Tonje.

Den lilla röda tiken ovan är bäst i kullen och helt otroligt vacker i uttrycket! Min favorit. Kolla in ögonen...samma fantastiska blick som pappa <3
Pappas rådjursögon har även hans andra dotter fått, piedtiken nedan. Ljuvlig!

Det skall bli så kul att få träffa dem live innan de åker till sina nya hem. Lite tråkig bilresa upp och ner bara - så troligtvis kommer vovvarna få stanna hemma. Har svårt att tänka mig att de skulle uppskatta en heldag i bil, men jag har ej bestämt mig ännu. Är det någon som är sugen på en gratis roadtrip är det förresten bara att hojta till ;-)

Vom og Hundemats fabrik ligger någon timmas bilväg ifrån Tonje, så jag hade en tanke på att åka dit och köpa på mig några lådor. Men samtidigt vet jag ej om det är mycket billigare att handla i fabriksbutiken kontra svenska återförsäljare - någon som vet?


4 kommentarer:

 1. Hej Emma!
  Jag tror det är mycket billigare att handla där.
  Jag har inte köpt i Sverige någon gång men jag kan maila lite priser jag fått ge.
  Ha en trevlig resa - och jag hoppas att alla är tingade!!! Det räcker med kanske med två vovvar ;) ser OEMOTSTÅNDLIGT ut :D
  Kram Lina & Singha

  SvaraRadera
 2. Tror det är svinbilligt jämfört med i Sverige så när du ändå är där så handla på :)
  Den röda tiken är bedårande ♥

  SvaraRadera
 3. Det är mkt billgare! Köp 20kg block så har du ;)

  SvaraRadera
 4. Vilka skruttisar!
  Inte sugen på att behålla en liten valpis?! hehe :D

  SvaraRadera