måndag 10 oktober 2011

Bunny-BumblebeeHumla behöver ett vintertäcke konstaterade husse efter helgens tvångskissning i trädgården. Humla vill nämligen inte alls gå ut när det regnar eller är kallt ute. Då tycker hon att hon kan få kissa på vår (iochförsig fruktansvärt fula och äckliga) vardagsrumsmatta istället.

Inget av Baileys täcken passar - och de valptäcken han hade som liten parvel har vi sålt. Men som en skänk från ovan damp nyhetsbrevet från Vipdog ner i mailen - och mina ögon fastnade på den underbara(?) overallen Puppia Bunny!
"Härligt mjuk teddyjacka med gulliga detaljer. Luva med öron och en liten teddyboll i bak."
Jag döööööööör!!!! Inte för att Mikael någonsin kommer låta mig spöka ut henne i en sån här utstyrsel, men ändå.....hur gullig var den inte? Måhända att man hade skämt ut sig på promenaden, men Humla hade faktiskt passat otroligt bra i den bruna ;-)
Bunnyoverallen kostar från 449:- och säljs på VipDog och säkert flera andra nätbutiker.
Jag hittade faktiskt något som jag verkligen vill ha - utan gosedjurs eller maskeradvarning - en Back on track fleecefilt!
"Fleecefilt med den rätta "tyngden" en varm och skön filt som både värmer och gör gott. Filten är i finaste fleece och har "Back on Track effekt""
Visst skulle den vara perfekt att svepa in hunden i vid kalla ridhusträningar och liknande! Den finns i två storlekar och kostar från 699:-.

3 kommentarer:

  1. Jag förstår Mikael helt och hållet. Om Humla springer runt i en såndär overall kommer jag och hämtar henne! :p Såå ful :p

    SvaraRadera
  2. Den är inte aaaaallls ful! Du skall få en sån av mig i julklapp!

    SvaraRadera
  3. En "onepiece" för hundar! Jag döööör så gulligt! Vill klä ut Leia till kanin nu! (Sorry Jennie:-P)

    SvaraRadera