fredag 30 mars 2012

Junior 7 månader!Här kommer lite färska bilder på sötnosen Junior, 7 månader! (Bilderna har jag tagit från matte och husses FB, hoppas det var okej!) De har fortfarande snö uppe i Stavanger, men badsäsongen bör man ändå inleda tidigt anser Junior :-D Helt otroligt, hans pappa hade inte ens doppat tassarna under pistolhot...

Matte Beatrice hälsar att Junior är väldigt lydig och förig, och funkar bra ihop med "storebror" Aico, en supersöt pomerian.  Junior har nog de vackraste ögonen jag sett på en hund...helt otroligt uttryck! Här är en gammal bild från i vintras när Junior var betydligt yngre, med matte Beatrice! 


5 kommentarer:

 1. Supersöt kille, påminner lite om max tycker jag. Men det har nog med teckningen å göra :)

  SvaraRadera
 2. SV: Ja, det är skitjobbigt med hennes rädslor.... Men, vad gör man....? Senast igår flydde hon av planen när vi var på klubben och tränade. Jag gör jue det inte direkt lätt för mig.... Men, det är okej att deppa ihop och käka glass för att sedan sätta sig ner och göra upp en konstruktiv plan för HUR jag ska bemöta henne i hennes rädslor. Identifiera exakt vad hon är rädd för.

  Hon drar jue inte iväg med flit, utan det är jue för att det är för jobbigt. Där måste jag bli ännu duktigare på att se tecknen i tid och bryta ner problemen i bitar och tackla varje del för sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att hon blir mer balanserad när hon blir helt vuxen. Jag beundrar ditt arbete med henne, jag tror själv inte att jag hade haft tålamod och kunskap. Keep up! :-)

   Radera
 3. Oj Oj nu har jag läst igenom allt jag missat senaste veckorna,
  njutit av härliga bilder o skrattat (förlåt) åt Humlas bravader.
  Jag minns nu klart varför jag bestämde mig för att aldrig mer ha en valp igen. Dina nya skor såg verkligen härliga ut,
  är de lika sköna som de ser ut att vara?
  Addi hade ju sina problem med ensamhet, även om han inte var lika påhittig och destruktiv som Humla, så ylade han istället. Hade god hjälp av DAP-dosa, en sån man sätter iväggen, kanske kunde lugna din lilla vilde med?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mia! Ja, skorna är underbart sköna - men de är bara terränglöpning som gäller, de fungerar ej på asfalt - om man inte har superstarka fötter vill säga. Lilla Humla är supertrygg och inte det minsta orolig över att bli lämnad - så den nya hobbyn klättring beror nog inte på detta. Hon "smygklättrar" när vi är hemma också, när hon tror att vi inte märker det... ;-)

   Radera