fredag 23 mars 2012

Simskola hos AnnaNu har Baileys simmat hos Anna några gånger, så idag tog jag faktiskt med mig kameran. Tänkte det kunde vara kul med lite bilder ifrån "simskolan"!

Med oss idag var även praktikanten Humla - jättelycklig och nyfiken på bassängen. Hon rusade rakt in i lokalen och tvångshånglade entusiastiskt med två motvilliga snickare som höll på med en stege. Humla ansåg självklart att de var där för hennes skull...
Det var nog sista gången som fröken var med - hon tog alldeles för mycket fokus, och satt och gapade nonstop när vi andra var i behandlingsrummet efteråt. HALLÅ HALLÅ HAR NI GLÖMT AV MIG? DUMMA ER! HALLÅ! HÄMTA MIG! JAG VILL OCKSÅ VARA MED!

Idag nådde vi ett stort, oväntat, genombrott i simningen. Anna kastade pipisen - och Baileys vände sig om och hämtade den i vattnet! Wow! Det hade jag inte väntat mig! Han har knappt vågat vrida på huvudet de tidigare gångerna, utan helhjärtat koncentrerat sig på att försöka överleva i bassängen. Men idag såg han sig om flera gånger och kunde tillochmed simma i en cirkel när jag gick runt bassängen.

Idag simmade han 7+7 minuter med ett par minuters vila emellan. Han är som gladast efter badet då han får springa runt med sin pipis och skoja. Pipisen skall även följa med in i massagerummet...och helst skall man försöka smuggla med sig den hem också ;-)


1 kommentar: